9.5.19

Så, whats new just nu? 

Daniel är precis hemkommen från Albanien där de firat Tobbe som fyllde 60 i helgen. 
Jag fick representera vårt hushåll ensammen i helgen då alltså när vi firade Jakobs 30-årsdag. Det var beerpong turnering och en mkt rolig kväll. Jullan och Victor svängde förbi här innan vi gick bort och hon prövade sin brudtärneklänning, blir mer och mer verkligt det här! Den behöver bara justeras lite men var superfin.
I fredags hade jag tjejer från jobbet här, känns nästan fel att säga det så, de är mina vänner och så råkar vi jobba tillsammans. :) 

Imorgon har Daniel och jag planerat in bröllopsplanering, är på tiden nu, allting har typ legat på is nu rätt länge. Inte i mitt huvud dock, tyyyyp det enda jag tänker på. 

Jag har också för första gången fått träffa en gastrospecialist!! Tog bara 15 år att få den remissen... (alltså utan överdrift). Bölade rakt igenom hela första mötet, var väl bara glad att nån som vet nått på riktigt lyssnade på mig. Istället för att bara få höra "rör på dig mer och ät lite fiber" så fick jag höra mer konkret vad vi ska testa nu. Medicinerar med antidepp nu sen några månader tillbaka, han tyckte att det var dags att öka dosen. Jag var skitskraj pga när jag försökte med det sist mådde jag kalasdåligt. Den här gången har det dock gått mkt bättre! Har också mindre ont i magen men den beter sig i övrigt ungefär som vanligt. Tar också ett bulkmedel som jag fortfarande försöker hitta rätt dos av, inte världens lättaste! Jag är iaf hoppfull att det kan ge mig lite högre livskvalitet på sikt.

Här äter jag lunch men ville ändå visa upp mitt nyfriserade hår.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar