20.9.16

Marbella!!

Sååå då var vi på plats! Hela helgen och de här två dagarna har verkligen gått i ett!
I fredags var det som sagt finsittning och avslutningen av nollningen, tyvärr vann inte mitt lag men vi har haft kul ändå :) Lördagen spenderade jag med Daniel, gick långpromenad och mötte upp Marcus och Mickan för en fika. Söndag jobbade jag vilket var skönt för hade antagligen bara gått runt och varit supernervös hela dagen annars för sen så kom ju måndagen.

Flygresan gick faktiskt jättebra och vi fick lite tips från damen som satt jämte oss, typ att mango och avokado är i säsong nu och att vi borde passa på att åka till Ronda. Hoppas vi hinner det.
Maribel som vi bor hos har varit supervänlig och visat oss runt. För det första kom hon och hämtade oss på buss-stationen och sen visade hon oss vägen till mataffären. Körde oss in till stan och bjöd på ett glas vin. Sov hur länge som helst och hur djupt som helst inatt efter alla intryck! Marbella stad är fantastiskt fint.

Idag körde hon oss till Puerto Banus där vi tog en morgonpromenad längs med stranden och på vägen körde vi förbi Neurooptimas center, ligger nog bara en 10 minuters promenad hemifrån. Sen har vi tagit det lugnt vid poolen hela dagen :) Vi ska ta och gå runt lite i bostadsområdet här ikväll och försöka hitta till gymmet som ska finnas här någonstans. Issa har också lagt upp mer bilder på sin blogg www.isabellehjelte.blogg.se













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar