7.10.16

Fredag! Alltid trevligt ju! Vi var på morgonen på Neurooptima och gjorde lite tester med en av patienterna, stora förbättringar! Jag och Issa var nog gladare än vad patienten själv var men gud vad roligt att få se så stora förbättringar på bara 2 veckor! Ska bli jättekul att se nästa fredag när vi gör alla sluttester på de deltagarna i vår studie. Idag fick vi även säga hejdå till två av fysiosarna som ska åka hem imorgon, var faktiskt ledsamt. De tackade för vår hjälp de här två veckorna och tyckte att det hade underlättat väldigt mycket för dem att vi faktiskt har varit med väldigt mycket. Roligt att höra :)

Efter förmiddagsfikat gick vi o handlade lite smått på Lidl och på vägen hem kom Maribel som den ängel hon är och vi kunde hoppa in i bilen och fick skjuts hem, guld! Då hann jag dessutom springa till gymmet innan 14. Jag blev så trött så orkade inte ta mig ut till poolen utan låg kvar i sängen och vilade.

Ikväll sen tog vi oss ner till stranden och satte oss på en stor brygga, där finns lite bordar och stolar och vi plockade upp vår medhavda tinto de verano (snabbsangria) och hällde upp i våra medhavda glas. Kändes jättekonstigt och vi trodde någon från hotellet ovanför skulle säga åt oss flera gånger men de gick bara förbi och hälsade glatt. Typiskt svenskt av oss. Vi fick även sällskap av Christoffer som är assistent åt en av patienterna och Josefine, den tredje studenten på anläggningen. Hade en jättehärlig kväll trots att en väldigt tät dimma drog in. Nu är vi redan hemma för imorgon blir det utflykt!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar