20.10.16

Middagen igår var supergod! Fick in en helt glutenfri meny, de är banne mig rätt duktiga på det där med glutenfritt här. Vi åt carpaccio till förrätt, kyckling till huvudrätt och världens godaste maräng-, hasselnöts-, jordgubbs- och gräddeblandning till efterrätt. Issa fick en "talk to the hand" när hon skulle be om notan och där rök deras dricks.. Maribel har iof sagt att man inte dricksar här om det inte är väldigt bra service.

Idag blev det en heldag på Neurooptima, tränade på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi på utflykt in till gamla stan här i Marbella. Issa o jag tyckte det var kul att se det i dagsljus, det var nytt för oss! Sen käkade vi middag tillsammans allihopa på Plaza de los naranjos och hade en mycket trevlig kväll.

Just de här två programmen som vi har varit här har det hänt en del här som vi har förstått är ganska ovanligt. Fallolyckor och bortfall av patienter av andra anledningar. Tråkigt och omtumlande på många sätt och vis! Vi har haft god kommunikation med ledningen och problemen vi stött på för vår studie ska förhoppningsvis vara löst nu iaf. Men nu tar vi en paus från anläggningen några dagar för imorgon bär det av till Madrid! Har fått med oss Josefine och hennes roomie också, vilket ju är himla roligt, the more the merrier :)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar