2.10.16

Fredagen blev halvdag på Neurooptima och sen satt vi och skrev på uppsatsen på eftermiddagen, gav oss iväg till Puerte banus på kvällen för en drink på ett himla fint ställe som heter Astral. Missade dock vår hållplats så blev en ganska lång promenad in till Puerte Banus iaf. Men drinken sen, den var ungefär lika stor som mitt huvud med tillhörande fruktsallad runt kanterna på glaset. Vi var dock hemma tidigt efter en lång vecka.

Igår var vi tillbaka på marknaden i Puerte Banus och fyndade båda två! Jag lyckades pruta på 2 saker och tror nästan jag är mer nöjd med det än det jag faktiskt köpte. Väldigt stor marknad så det tog några timmar att gå igenom hela, lyckades nog inte riktigt ta oss igenom hela den här gången heller men betydligt större del än vad vi gjorde förra helgen. Efter marknaden ville vi ha lunch, 12.30 ungefär, men nä det går ju inte här förstås. Lunch serveras inte ute förrän efter 13.30-14 däromkring på många ställen så det blev en 2nd breakfast. Efter det hoppade vi på en turbåt som går mellan Puerte Banus och Marbella, tar ungefär 30 minuter. Gungade lite men var en härlig båttur med vacker utsikt över staden och det där berget som är med på alla bilder vi tar typ.. 

Åkte sen hem och fixade iordning lite salsa till kvällens tapas. Vi var hembjudna till fysiosarna på kvällen för lite knytis-tapas kväll, det var verkligen jättetrevligt och sen åkte vi bort till Astral igen. Det blev ett par drinkar där och sen tackade de flesta för sig och åkte hem medan jag, Issa och en kille som jobbar som assistent åt en av patienterna som var med gick vidare och hamnade på Funky Buddha. En nattklubb med fantastisk musik och vi dansade heeeela natten, var hemma strax innan 6 och vaknade idag med ca 12 000 steg på stegräknaren. Härligt, då får vi vila inomhus hela dagen... Det känns som att det kommer behövas men jäklar vilken utekväll vi hade, fantastiskt roligt! :D













Från när vi missade busshållsplatsen och fick se lite nya platser i staden.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar