15.10.16

Ja idag mår man som man förtjänar igen då! Näerå, inte så himla farligt faktiskt men vi var ute och ni vet - klubbade igår. Lyckades via sociala medier få tag på en svensk tjej som tyckte att vi inte alls skulle gå till Olivia Valere som vi hade tänkt för där blir det inte bra drag förrän klockan 4, hon tyckte istället att vi skulle möta upp henne och några av hennes vänner på La Suite som faktiskt ligger bakom Celicioso, dvs 20 minuters promenad hemifrån. Så vi gick dit och var väl där typ 01.30. Sjukt att man ska börja så sent här, jag är ju van vid att gå hem vid den tiden i princip.
Vi fick gå in gratis med henne, vet inte om hon var bundis med vakterna eller bara någon form av viktig person men hon sa "Mis amigas" och så fick vi komma in. Kul ändå. Mindre kul var det där inne, visst det var flådigt och ett snyggt ställe men det spelades så tråkig musik, sån där enformig house, "dunkadunka" som mamma hade sagt. Jag har aldrig längtat så intensivt efter lite Bieber.
Den här unga stockholmstjejen med alldeles för lite kläder på sig presenterade oss för sina vänner varav en hade en miniskskada i höger axel så han hälsade med vänster hand. Stackarn, en miniskskada i axeln måste vara jobbigt..... (Vi höll oss nästan för skratt)
Vi stod ut med den tråkiga musiken i en halvtimme innan vi tackade för oss och hoppade in i en taxi bort till Funky Buddha där vi var för två veckor sedan, magisk bra musik med live-trummor till. Sånt gillar vi! och jag fick minsann lite Bieber. Vi orkade bara någon timme innan vi tog o åkte hem igen men det var en bra timme.

Idag har vi käkat choklad o chillat vid poolen, jättevarmt idag så det var superskönt. Nu ska vi strax bli bjudna på middag (eller 17.30 är tydligen late lunch) av Maribel och Ralph! Det lagas paella för fullt där uppe, det ska bli trevligt! :D


En bild från när vi var i Ronda och hoppade över polisavspärrning. (Alla gjorde det mamma)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar